Ücretsiz Cine Film Dizi İzle

Sihirli Dağ Online Cine Film İzle


Film Türü : Macera, Bilim Kurgu
Film Oyuncuları : Dwayne Johnson, Dwayne Johnson, Annasophia Robb, Carla Gugino, Ciarán Hinds
Film Yönetmeni : Andy Fickman
Film Yapımcısı : Walt Disney
Film Dili : Türkçe Alt Yazılı
Sinema Vizyona Giriş Tarihi : 20.03.2009Film izleme Süresi : 98 dakikaFilm Konusu : Las Vegas’lı taksi şoförü Jack Bruno (Dwayne “The Rock” Johnson) otomobiline doğaüstü güçleri olan iki genç insan alınca bir anda kendisini açıklayamadığı olaylar zincirinin tam göbeğinde bulur.Güç birliği yapan Jack ve genç yolcuları, dünyayı kurtarmanın tek yolunun Sihirli Dağ’ın gizemini çözmekten geçtiğinin farkına varınca heyecan dolu bir maceranın başlayacaktır.

Sahtekarlar online Film İzle


Film Türü : Gerilim, Suç
Film Oyuncuları : Clive Owen, Julia Roberts, Paul Giamatti, Tom Wilkinson, Ulrich Thomsen
Film Yönetmeni :
Film Yapımcısı :
Film Dili :
Türkçe Alt Yazılı
Sinema Vizyona Giriş Tarihi : 20.03.2009
Film izleme Süresi : 125 dakika
Film Konusu : Patronları olan endüstri devi Howard Tully (Tom Wilkinson) ile korsan ruhlu şirket CEO’su Dick Garsik (Paul Giamatti) için yapmayacakları iş yoktur. Ancak tehlikeler çoğaldıkça, gizem perdesi kalınlaştıkça ve taktikler çirkinleştikçe Claire ile Ray arasındaki en büyük sır, birbirlerine karşı giderek artan ilgileri olur. İkisi de birbirini atlatıp hedefe varmaya çalışırken kurdukları entrikaların önündeki tek engelin aslında birbirlerine duydukları sevgi olduğunu keşfedeceklerdir.

Henry Poole Buradaydı- Henry Poole Is Here (2008) DVDRip- Xvid- Türkçe Dublaj- Dram- Komedi




Henry Poole (Luke Wilson, 3:10 to Yuma, Charlie’nin Melekleri) mutsuz bir insan olarak hayattan saklanarak yaşamayı seçer. Fakat Henry umut etmeyi bıraksa da umudun kudreti Henry’nin peşini bırakmaz.Kontrolü dışında gelişen olaylardan ötürü dengesini kaybeden Henry Poole her şeyden kaçmak için şehir dışına yerleşir. İyi niyetli fakat meraklı komşusu Esperanza (Oscar adayı Adriana Barraza, Babel) bir gün Henry’nin dış duvarındaki bir lekeyi ilahi bir figüre benzetir. Çok geçmeden mucizeler yarattığına inanılan duvarın ziyaretçileri artmaya başlar.Boşanmış, genç komşusu Dawn’ın (Radha Mitchell, Finding Neverland) ve onun küçük kızı Millie’nin (Morgan Lily) yardımıyla Henry hayata yeniden tutunmaya başlar. Tüm bu olanlar Henry’ye hayatı inzivaya çekilerek yaşamanın düşündüğünden daha zor olduğunu gösterir.
http://rapidshare.com/files/20552912....com.part1.rar
http://rapidshare.com/files/20553492....com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/20554027....com.part3.rar
http://rapidshare.com/files/20554507....com.part4.rar
http://rapidshare.com/files/20554987....com.part5.rar
http://rapidshare.com/files/20556330....com.part6.rar

Tımarhane- Asylum- 2008-DVDRip- Türkçe DubLaj- Korku- Gerilim


Yönetmen / Directors» David R. EllisOyuncular / Actors» Sarah Roemer, Jake MuxworthyKonu» FINAL DESTINATION 2’nin yönetmeninden.BİR KERE İÇERİ GİRDİN Mİ BİR DAHA ÇIKIŞI YOK!Bir grup üniversite öğrencisi kaldıkları yurdun bir zamanlar akıl hastanesi olarak kullanıldığını öğrenirler. İnsanlıktan nasibini almamış bir doktor, bu hastanede, genç hastalar üzerinde akıl almaz deneyler yapmıştır. Çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek isteyen doktorun hayaleti binaya geri gelir. Üstelik denek olarak kullanmak için yeni gençlere ihtiyacı vardır!“Transformers” filmiyle tanınan Travis Van Winkle ile “The Grudge 2”nin kadrosunda yer aldıktan sonra “Disturbia”da başrolü Shia LaBeouf’la paylaşan Sarah Roemer “Asylum”un başrollerini paylaşıyorlar. Film, “Cellular”, “Final Destination 2”, “Snakes on a Plane” gibi filmlerde imzası bulunan ve şu sıralar Final Destination serisinin yeni filmi üzerinde çalışan, yönetmen David R. Ellis’in imzasını taşıyor.
http://rapidshare.com/files/20563080....com.part1.rar
http://rapidshare.com/files/20563915....com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/20564456....com.part3.rar
http://rapidshare.com/files/20565014....com.part4.rar
http://rapidshare.com/files/20565558....com.part5.rar
http://rapidshare.com/files/20566091....com.part6.rar
http://rapidshare.com/files/205665577/Timarhane-Asylum.2008.DVDRiP.TRDUB.XviD-www.filmindirnet.com.part7.rar

Credo Şeytan'ın Laneti- The Devil Curse- 2008- DVDRip- Türkçe DubLaj



FOTOĞRAFIN GERÇEK BOYUTUNU GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN !Ülke : İngiltereTür : Korku / gerilimYönetmen : Toni HarmanSenaryo : Alex WakefordOyuncular : MyAnna Buring, Colin Salmon, Rhea Bailey, Stephen Gately, Clayton WatsonYapımcı : Toni Harman, Michael DobbinMüzik : Kim HallidayEvlerinden atılarak kalacak bir yer aramaya başlayan bir grup üniversite öğrencisi, terk edilmiş eski bir yurt bularak buraya yerleşir.Ancak,burası daha önce Şeytanın varlığını kanıtlamak için ruh çağırıp daha sonra gizemli bir şekildeintihar eden öğrencilerin kaldığı eski bir yurttur.Nitekim, çok geçmeden bir takım değişik sesler ve garip olaylar yaşamaya başlarlar.Bu gariplikler gerçek midir, yoksa
Şeytanın bir oyunu mudur?
http://rapidshare.com/files/20513135....com.part1.rar
http://rapidshare.com/files/20513532....com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/20513947....com.part3.rar
http://rapidshare.com/files/20514364....com.part4.rar
http://rapidshare.com/files/20515470....com.part5.rar
http://rapidshare.com/files/20515894....com.part6.rar
http://rapidshare.com/files/20516333....com.part7.rar
http://rapidshare.com/files/205164429/Seytanin_Laneti-credo-DVDRip.2008.TR-www.belgeselindir.com.part8.rar

Seven Pounds 2008 DvDrip ( izle - indir )

Film hakkında bilgi Tür : DramYönetmen : Gabriele MuccinoSenaryo : Grant Nieporte Yapım : 2008, ABD , 118 dk.OyuncularWill Smith (Ben Thomas) , Rosario Dawson ( Emily Posa) , Woody Harrelson ( Ezra Turner) , Michael Ealy (Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (Connie Tepos)Dahili Hasılat Servisi ajanı Ben Thomas, işi çıktığı sıradışı yolculukta kaçınılmaz bir sırrı da beraberinde taşıyordur.Bu sır bağlantı kurduğu 7 yabancının hayatını sonsuza dek değiştirecektir.Umudunu Kaybetme 'nin başrol oyuncusu Will Smith, filmin yönetmen ve yapımcılarıyla Seven Pounds filminde tekrar bir arada.http://www.beyazperde.com/ dan alıntıdır..
1



2


3



4

The Grudge 3 / Garez 3 DvDrip 2009 ( izle - indir )

Film hakkında bilgii : Yapım : 2009, ABDTür : Gerilim / Gizem / KorkuYönetmen : Toby WilkinsSenaryo : Brad KeeneOyuncular : Chuck Campbell, Patricia Belcher, Matthew Knight, Takako Fuji, Ohga Tanaka, Scott Reeves, Amelia Kinkade, Megumi OkinaYapımcı : Takashi Shimizu, Sam Raimi, Robert G. Tapert, Joseph Drake, Doug Davison, Takashige Ichise, Nathan KahaneGörüntü Yönetmeni : Anton Bakarski
1


2

3

4

Kötü Palyaço TR dublaj ( izle indir )

Film hakkında bilgi Orange County, sakin bir şehirdir ve gençleri için pek de fazla yapacak şey yoktur. 17 yaşındaki Mackenzie hayatının sıkıcı olduğunu düşünmektedir. Birgün sınıf arkadaşları vahşice teker teker öldürülmeye başlarlar. Bunların sorumlusu bir hamburger firmasının kötücül maskotu Palyaço’dur. Mackenzie palyaço tarafından kendisine bırakılan 70’lerin oyuncaklarındaki şifreli mesajı çözünce yakın zamanda 18’ine bastığında katille yüzleşmesi gerektiğini anlar. Maskenin ardında kim olduğu ise büyük, eski ve derin bir sırdır.

1


2




3



4



Kötü Palyaço TR dublaj İndir Part 1
Kötü Palyaço TR dublaj İndir Part 1
Kötü Palyaço TR dublaj İndir Part 1
Kötü Palyaço TR dublaj İndir Part 1

Death Race - Ölüm Yarışı 2008 ( izle - indir ) TR DUBLAJ

Film hakkında bilgi Jason Statham (Jensen Ames) , Joan Allen (Hennessey) , Ian McShane (Coach) , Tyrese Gibson (Machine Gun Joe) , Natalie Martinez (Case) , Max Ryan (Pachenko)Yakın zamanda, aşırı sanayileşme, yüksek nüfus artışı ve çılgın tüketim alışkanlıkları yüzünden dünyamız bir çöplük haline gelir ve tabi üzerinde zıvanadan çıkmış insan ırkı vardır.Azılı suçlularla dolu bir hapishanenin yöneticileri para kazanmak için bir yol bulmuşlardır; bir çeşit gladyatör oyunu gibi, suçluları ölümüne yarıştırmak ve üzerlerinden para kazanmak.Şiddet arzusu taşıyan ve ölümüne dövüş için yarışan bu mahkumların arasında üç şampiyonluk kazanmış otomobil yarışçısı Jensen Ames, öldürülemez ünvanıyla yöneticilerin hedefi olmuştur. İki seçeneği vardır: ya işlemediği bir cinayet yüzünden hapse atıldığı bu yerde kalacak ya da önüne çıkan her mahkumu öldürerek hayatta kalacaktır.Ames’in yarışırken zorunlu olarak kullanması gereken demirden Frankenstein maskesi hazırlanmıştır...

1


2


3


4


Recep İvedik 2 ( izle indir )

Film hakkında bilgi Konusu Recep'in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babaannesidir...Babaanne Recep'in yaşadığı serkeş, aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister.Recep İvedik 2, Babaannesinin istekleri doğrultusunda, Recep'in adam olma gayretlerini anlatıyor...


1


2



3


4




Recep İvedik 2 İndir

Recep İvedik 2 Part 1
Receb İvedik 2 Part 2
Recep İvedik 2 Part 3

Recep İvedik 2 Part 4